17. apr, 2021

Lockdown 'beleving' 2020 - 2021

In welke SF - film zijn we beland? Onze deuren moesten dicht, en mochten weer open, en toen weer dicht, en ja....doe nu maar weer open.... Onheilspellende cijfers vliegen ons om de oren. Er moet gepusht worden om iedereen aan dat spuitje te krijgen. We worden geleefd, en dat doet een mens geen goed. Langs de ene kant MOET er veel, en tegelijk MAG er weinig. Wie raakt er uiteindelijk nog wijs uit al die regeltjes? Hoe ver gaat de controlerende overheid nog gaan ? Wanneer mogen we terug 'leven' en ongestoord genieten van een gezellig etentje met vrienden, het verjaardagsfeestje van je sweet16, een trouwpartij met AL jouw vrienden, afscheid nemen op een menswaardige manier, mekaar troostend omarmen, liefkozen, ontdekken, niet meer in angst moeten leven ...?

Toch is het belangrijk om positief in het leven te blijven staan. Laat je niet doldraaien door wat de media aan verwarde info de wereld in stuurt. Blijf kritisch en trouw aan jezelf. We zijn tenslotte volwassen mensen, die als goede huisvader/moeder (alhoewel dat tegenwoordig ook al uit de wetteksten werd geschrapt),zelf verantwoorde beslissingen kunnen nemen, niet ?

We hebben de natuur herontdekt, we zijn allemaal teruggekatapulteerd naar een versnelling lager ... en deed/doet dat geen deugd ?

Onze creativiteit wordt terug aangewakkerd en dat is een zeer goede zaak. NIeuwe ideeen borrelen op, en krijgen nu kansen om uitgewerkt te worden. Kijk maar naar oa. onze horeca-mensen, die op een fantastische manier proberen het hoofd boven water te houden. 

Onze buurtwinkels kunnen gelukkig rekenen op veel sympathie. Lokaal kopen en take away zijn 'in'.

Mooi om te zien, die solidariteit ! 

En zo ontstaan ook samenwerkingsacties, zoals onze Moederdag giveaway bijvoorbeeld.

Body in Flow is heel blij om deel te mogen uitmaken van een team van mekaar inspirerende,  passievolle onderneemsters die beleving hoog in het vaandel dragen.

Making memories met gezin, partner en zorgen voor jezelf, zijn basisbehoeften om 'in flow' te zijn, om goed geaard te zijn en gelukkig in het leven te staan.

Positieve gedachten en ervaringen, elke dag minstens 1x goed lachen, jezelf niet te serieus nemen, vallen en dan weer opstaan, in het 'nu' leven, deel uitmaken van de natuur, energie halen uit al wat leeft en terug geven aan ieder rondom jou, zonder jezelf te verliezen... de kunst van het goede leven....

...de ingrediënten van ons Moederdag prijzenpakket...

Doe jij ook mee ? Niks te verliezen, toch ?

Meest recente reacties

25.02 | 18:03

Dank je wel, Marleen. Fijn om te horen.

24.02 | 21:34

Zalige massage iedere keer opnieuw! Na elke massage voel ik me als herboren. Dank je wel Grete❤️M

09.02 | 08:40

Dank je voor jouw mooie woorden, Fabienne.

27.01 | 17:04

Vandaag een rugmassage laten doen door Grete en het was echt zalig. Super professioneel gedaan en je komt echt tot rust tijdens de massage. Doe zo verder !

Deel deze pagina