8. jan, 2020

Nieuwsbrief

Beste Body in Flow - volger,

Van harte een relaxed 2020 gewenst !

Laat dit nieuwe jaar in het teken staan van 'luisteren naar je lichaam' en tijd nemen voor jezelf, vrienden en familie, niet zo hard meer van hot naar her rennen, maar af en toe eens stil staan om te kijken wat voor moois er in je eigen tuin of plekje, allemaal bestaat, wat je al bereikt hebt, kleine, alledaagse dingen die oh zo belangrijk zijn.

Voor die time outs, kan je ook dit jaar weer bij Body in Flow terecht.

Een telefoontje, sms, of via het contactblad op deze site, en je afspraakje kan gepland worden. Kom genieten, het zal je deugd doen !

Body in Flow heeft het feestjaar 2019  afgerond met 2 extraatjes :

en hier zijn de winnaars :

Het origineelste, leukste, hartverwarmendste …kaartje werd beloond !

Bedankt Ilse, Peter en Inez. Wat deed het deugd om zo een lief berichtje te krijgen ! Jullie worden daarom extra verwend met een bon van Eetkaffee Gusto uit Bonheiden, voor een hapje en/of tapje. 

Jullie hebben ook kennis kunnen maken met verschillende ondernemende mensen die Body in Flow een warm hart toedragen.

De handelaar die  ‘het buitenbeentje’ kon genoemd worden in de reeks, is niemand minder dan de enige mannelijke zelfstandige waar Body in Flow te gast was ( ookal heeft Frank Van Beersel van VB Center een peperkoeken hart en een grote aaibaarheidsfactor 👌😉).

Usha Hugens wist het ! Zij kan gaan genieten in The Hill in Keerbergen bij David Reheul, het neefje van Frank. Proficiat Usha, en smakelijk !

Ook nu de feestdagen en de cadeautjestijd zowat voorbij zijn, dienen zich nog heel veel gelegenheden aan om iemand te plezieren met een massage ervaring !

Bijna vriendjesdag !!!! TIP  TIP TIP

gschaltin@gmail.com of via  telefoon of sms naar 0473/196038

Tot gauw op mijn tafel, om heerlijk te ontspannen !

Grete

Meest recente reacties

25.02 | 18:03

Dank je wel, Marleen. Fijn om te horen.

24.02 | 21:34

Zalige massage iedere keer opnieuw! Na elke massage voel ik me als herboren. Dank je wel Grete❤️M

09.02 | 08:40

Dank je voor jouw mooie woorden, Fabienne.

27.01 | 17:04

Vandaag een rugmassage laten doen door Grete en het was echt zalig. Super professioneel gedaan en je komt echt tot rust tijdens de massage. Doe zo verder !

Deel deze pagina