8. jan, 2020

Afsluiting feestjaar 2019 : en wie was ons 'buitenbeentje ' ???

Hey beste Body in Flow volgers,

Wie was uiteindelijk het 'buitenbeentje' in de reeks van lieve handelaars, die meewerkten aan een prachtig verjaardagsjaar ?!
Was het Katrien Sterckx, de leading lady achter het Table in a Box concept, die zelfs 2 x instond voor een maandprijs ? 
Was het Gabriëlla van La Mela, of was het Tessa Thielemans van Eetkaffee Gusto Uit Bonheiden.
Misschien was het Usha wel ?  Ben je ondertussen trouwens al eens een kijkje gaan nemen bij Viridi in ons vernieuwde Rijmenam ?
Het zou ook Els Van den Bergh uit Mechelen, met haar mooie zilverklei juweeltjes kunnen zijn. Juwelsbyelske stelt regelmatig nieuwe modelletjes voor.
Misschien was het Jill De Keyser wel ? We gingen in juli shoppen bij Stefanel, de modezaak van Jill in Antwerpen ... was dat een beetje te ver uit de richting ??? 
Terug dichter bij huis vonden we een bondgenoot in Janne, in haar kapperszaak in Keerbergen. Els Brouwers liet ons kennismaken met mooie zelfgemaakte keramieken tapas bordjes. Sylvia Guanella was dan weer heeeel gelukkig met de fotoshoot, die Ann Van Praet uit Bonheiden aanbood.
Is het je misschien opgevallen dat deze 9 handelaars, allemaal vrouwelijke onderneemsters zijn ?Hij heeft een peperkoeken hart, maar Frank Van Beersel is ons 'buitenbeentje' als enige mannelijke ondernemer in de rij.
Neemt niet weg dat Inge De Neef (die ook 2x in de prijzen viel) enorm blij was met haar tuinstoel van VB Center in Rijmenam !
Voila, het mysterie is de wereld uit 😉😜
Maar wie heeft dit geraden ?? En welk prijsje is hier weer aan verbonden ??

Dan volgt nu de naam van de persoon die mag gaan lunchen, loungen of dineren in The Hill, dat uitgebaat wordt door het neefje van Frank, David Reheul :
And the winner is .... Usha !!!!!!
Laat het je smaken, geniet van een gezellig uitje !
Laat Body in Flow weten of het lekker was !
Bedankt aan zij die meededen aan deze prijsvraag. Dat verjaardagsjaar is nu echt wel afgelopen, maar dat wilt niet zeggen dat er in de loop van dit jaar geen nieuwe actie wordt gelanceerd.
Kijk geregeld even op de website www.bodyinflow.be, of kom langs om jezelf een time out te bezorgen. Ik zie of hoor jullie graag terug in een fantastisch 2020 !

Meest recente reacties

25.02 | 18:03

Dank je wel, Marleen. Fijn om te horen.

24.02 | 21:34

Zalige massage iedere keer opnieuw! Na elke massage voel ik me als herboren. Dank je wel Grete❤️M

09.02 | 08:40

Dank je voor jouw mooie woorden, Fabienne.

27.01 | 17:04

Vandaag een rugmassage laten doen door Grete en het was echt zalig. Super professioneel gedaan en je komt echt tot rust tijdens de massage. Doe zo verder !

Deel deze pagina