1. jan, 2019

HOERRRRAAAAA 5 kaarsjes voor Body In Flow !!!!

Heb jij ook het gevoel dat de tijd alsmaar sneller gaat ?

5 jaar geleden startte Body In Flow, ... het is alsof het gisteren was.

Schoorvoetend zette ik de eerste stappen in een voor mij toen, nieuwe, maar zo fascinerende wereld van massage en ziektepreventie. De drang naar bijkomende kennisvergaring is sindsdien niet geluwd.

Gedurende de voorbije jaren ben ik dan ook, mede door de deugddoende en leerrijke feedback van jullie, verder ontwikkeld en gegroeid in mijn beroepsactiviteit. Het voelt niet aan als werken; het doet goed om 'te zorgen', de druk wat van de ketel te kunnen halen, een luisterend oor te bieden, een last van de schouders te halen, pijn te verlichten.

Ik ben dan ook heel dankbaar voor het gestelde vertrouwen in Body In Flow en ben blij jou tot mijn klanten te mogen rekenen. Door permanente bijscholing leer ik telkens nieuwe technieken om jullie welzijn te verbeteren.

Een jarige wordt gevierd, en dat gaan wij dan ook doen en jij kan er mee van genieten !

Gedurende het ganse jaar verloot Body In Flow maandelijks een leuk geschenk, onder hen die tijdens die voorbije maand zijn langsgeweest voor een massage.

Dus : vergeet dit jaar vooral niet voor jezelf te zorgen d.m.v. een bezoekje en maak kans op die maandelijkse prijs.

Tot gauw,

Grete

Meest recente reacties

25.02 | 18:03

Dank je wel, Marleen. Fijn om te horen.

24.02 | 21:34

Zalige massage iedere keer opnieuw! Na elke massage voel ik me als herboren. Dank je wel Grete❤️M

09.02 | 08:40

Dank je voor jouw mooie woorden, Fabienne.

27.01 | 17:04

Vandaag een rugmassage laten doen door Grete en het was echt zalig. Super professioneel gedaan en je komt echt tot rust tijdens de massage. Doe zo verder !

Deel deze pagina